Rollco tilbyder noget viden

Vi spurgte Rollcos sælgere, hvilke spørgsmål de ofte møder fra vores kunder. Så spurgte vi vores teknikere; hvad er vigtigt, at vi viser vores kunder for at lære dem mere? Ud fra svarene vi fik ind har vi produceret seks blogindlæg med i alt syv demofilm.

En længe ventet efterfølger til den populære skinneføringsguide, er den lineære enhedsguide. Den er nu tilgængelig til download, helt gratis!

Undgå rust- og snavsproblemer i din lineære enhed

smörjning_linjärenhet_RHL_QME

For at opretholde ydeevnen kan det være nødvendigt at smøre de lineære enheder. Hvor ofte afhænger af, hvilken type lineær enhed der er tale om, samt ydre faktorer som miljø, kørselsfrekvens osv. Hvordan smøringen så udføres varierer afhængigt af modellen af lineær enhed.Vi viser, hvordan det er på vores lineære enheder QME og RHL i en demofilm.

Se videoen om smøring af lineære enheder!

Husk at justere vognens forspænding på din c-skinne

justering_c-skena

Det er vigtigt at justere forspændingen på vognen, når den er samlet. Vognen skal vende den rigtige vej, det sikrer du ved at tjekke at dens prikker er rettet mod dig under monteringen. Vi viser dig præcis, hvordan du gør det i videoklippet!

Vores montør demonstrerer montering af en vogne på en c-skinne

Hvordan monterer man propper i en skinneføring?

pluggar_skenstyrning_2

Propperne i en skinnestyring kan være skrøbelige. De kan nemt revne og gå i stykker, hvis du forsøger at fastgøre dem med et værktøj, der er for hårdt. Så hvordan skal du egentlig gøre det?

Vi viser hvordan man monterer propperne i en skinneføring på den rigtige måde

Undgå at slide dine udtræksskinner for tidligt

extern_ändstopp_teleskopskenor

Det er vigtigt at fremstille eksternt endestop til dine udtræksskinner. Stopskruen på udtræksskinner er ikke lavet til at bære belastning. Hvis den bruges som endestop, er der risiko for, at skinnen svigter. Et eksternt endestop kan se ud på mange forskellige måder. Her giver vi et eksempel til inspiration!

Tjek vores demovideo

Hvordan monterer man en kuglemøtrik?

montera_kulskruv

Vi anbefaler altid at købe en færdigmonteret kuglespindler hos os, hvis det er muligt. Hvis du selv ønsker at montere kuglemøtrikken eller du har brug for at afmontere den senere – får du en vejledning i denne demofilm.

Montering af kuglemøtrik fra start til slut

Sådan justeres båndet på din båndtransportør

justering_bandtransportör

Når du installerer en ny båndtransportør, er det vigtigt at kontrollere og justere båndet. Båndet er normalt forhåndstilpasset af din leverandør, men transport kan få båndet til at strække sig. Hvordan du gør det, er forskelligt afhængigt af, om din transportør har ende- eller centerdrev. Vi viser derfor i to forskellige film, hvordan du går videre.

Vi demonstrerer spænding af bånd på båndtransportør

Download den lineære enhedsguide!

DK_Mockup_Linjärenhetsguiden

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at træffe de bedste valg til deres applikationer! I lineær enhedsguiden har vi samlet information om lineære enheder, og hvad man skal tage hensyn til når man vælger model.

Gør dit valg lidt nemmere, download den lineære enhedsguide her