Rollco udvikler aluminiumsstativ til centrallager i et rent og støvtæt miljø

Avskärmning aluminiumprofiler

Behovet for et støvtæt og klinisk rent miljø, kombineret med lager og produktion, stiller særlige krav til inventar og udstyr. På baggrund af disse forhold har Rollco udviklet en løsning med afskærmningsvægge af et lager, hvor der stilles høje krav til renlighed.

Høje krav til renlighed i lagermiljø

Mange industrier har høje krav til renlighed for lokaler og udstyr. Nogle produkter kan også være meget følsomme over for støv. Dette kan være en udfordring, når det drejer sig om lager- og produktionsmiljøet, et miljø, der naturligt genererer støv, snavs og andre forurenende stoffer.

Fødevaresektoren er et eksempel, hvor renlighed og hygiejne er afgørende for produktkvaliteten. Atmosfæren i fødevarevirksomheder er undertiden aggressiv og kan indeholde damp, varme og støv. Luftbårne partikler fra et procestrin kan let overføres til andre trin.

Effektive afskærmninger, er et vigtig komponent til de forskellige produktionsprocessen i rene og støvtætte miljøer.

Fra prototype til færdigt aluminiumsstativ

Rollcos salgsrepræsentant, Frederik, fortæller om et samarbejdsprojekt med en kunde, som Rollco tidligere har haft en god relation til.

– Vi var involveret lige fra designfasen og har hjulpet kunden med forskellige forslag til en passende konstruktion. Jo tidligere vi kommer ind i nye projekter, jo bedre, siger Frederik.

– Inddrag os allerede i planlægningsfasen, så vi har mulighed for at komme med tidlige input, som på sigt vil føre til en optimal løsning. Det er altid lettere at "tilrette" tingene på forhånd end bagefter.

Rollco hjalp med dele til først at bygge og teste konstruktionen, inden det endelige design blev fastlagt. Derefter færdiggjorde kunden selv de endelige tegninger. Alle dele blev bearbejdet på Rollcos værksted i Gadstrup.

Avskärming
Aluminiumstativ_v2

Levering som et byggesæt letter transporten

Afskærmningerne er omfangsrige, og det ville have været både meget dyrt og ineffektivt at transportere dem som færdigbyggede dele. Delene blev derfor leveret som et komplet byggesæt, som derefter blev samlet på stedet hos kunden.

– Aluminiumsstativet består af forskellige aluminiumsprofiler, hængsler, vinkler, samleled, maskinfødder, beslag, dørhåndtag, polykarbonatplader, aluminiumsplader og forskelligt andet tilbehør. Jeg har måske glemt noget, siger Frederik.

Derudover har Rollco leveret skinneføringer til skydedørene, så de kan flyttes til siden.

Vi takker Frederik og vores kunde for at have samarbejdet omkring projektet og for at have bidraget til at inspirere designere til fremtidige projekter.

New call-to-action