Lær din Rollco-medarbejder at kende

Måske vil du fra tid til anden støde på en af Rollcos fantastiske medarbejdere. Du har måske dannet dig et billede af, hvem der gemmer sig bag navnene, og Rollco som virksomhed. Sandheden er, at vi ikke ville være noget uden vores medarbejdere og vores kunder. Derfor giver vi dig nu chancen for at møde Annelie, Kim Ö, Matilda, Kim L, Elise & Lotte, og høre dem fortælle lidt om sig selv og deres daglige arbejde hos Rollco.

Kunderne er langt den mest underholdende del af Kims job!

Blog_KimL

Efter 24 år i virksomheden er Kim stadig lige så passioneret omkring Rollcos kunder og deres projekter. For ham er det vigtigt stadig at kunne bruge en stor del af sin arbejdstid på kunder og salg, selvom han nu kalder sig administrerende direktør i Rollco A/S.

Lær Kim lidt bedre at kende

Lotte, Rollcos intern sælger, der brænder for kundeservice

Blog_Lotte

I sit arbejde som intern sælger hos Rollco føler Lotte, at hun har fundet det rigtige sted og arbejder med det, hun synes er sjovest, at hjælpe kunder. Hun er dagligt i tæt kontakt med både Rollcos kunder og eksterne sælgere.

Lotte fortæller mere på bloggen

Matilda samler aluminiumskonstruktioner hos Rollco

Matilda montör Rollco

Arbejdet med at samle forskellige aluminiumssystemer kræver en vis kreativ flair, hvilket Rollcos montør Matilda sætter pris på. Hun bygger dagligt produkter som aluminiumsstativer, båndtransportører, værktøjsvogne og meget mere.

Matilda fortæller mere om sit job

Kim, værkstedslederen, der brænder for både kunder og medarbejdere

Kim verkstadschef på Rollco

Efter 22 år som værkstedsleder hos Rollco kender Kim virksomheden ud og ind. Han har det endelige ansvar for værkstedet, lageret og alt dets personale. Med sit store engagement i både virksomheden og personalet gør han en forskel hver dag.

Hvad ville Kim lave, hvis han ikke arbejdede hos Rollco?

Drejebænk og fræsemaskinen, hjemmebane for Rollcos maskinoperatør Annelie

Annelie och Hamid i Rollcos verkstad

Har du nogensinde spekuleret på, hvem der bearbejder din kuglespindel? Lad os introducere Annelie, en af Rollcos dygtige maskinoperatøre. Hun er fast bruger af værkstedets fræsere og drejebænke efter sine 12 år i virksomheden.

Annelie fortæller om sit arbejde på værkstedet

Mød Rollcos indkøber, Elise

Elise inköpare på Rollco

Som indkøber hos Rollco har hun kontakter over hele verden. Med hurtige leveringer som et af virksomhedens kendetegn, stilles der ofte høje krav til Elise. Men det er ikke noget, hun bliver skræmt af, tværtimod sætter hun pris på det drive, der er på virksomheden.

Læs mere om Elises job hos Rollco

Få to teleskopskinner gratis!

3045_light_pair-1

3045-300 er en teleskopskinne til lette til mellemstore belastninger, med 100% udtræk. Vi tilbyder to styk, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig og få to teleskopskinner