Aluminiumssystemer til lager- og produktionsmiljøer

Konstruktioner, der indeholder aluminiumsprofiler, er almindelige i lager- og produktionsmiljøer. Mange maskiner er f.eks. omgivet af afskærmninger udfærdiget af aluminiumssystemer. Et andet område, hvor aluminiumsprofiler ofte ses, er i forskellige ergonomiske løsninger, f.eks. arbejdsstationer, fodstøtter eller flytbare kabinetter.

Aluminium er et nemt materiale at arbejde med og giver stor fleksibilitet, blandt andet med hensyn til montering.

Aluminiumsstativer, nemme måder at forbedre din monteringsproces på

_77A4967

Vores montør Niclas har tre konkrete forslag til, hvordan du kan optimere monteringen af dit aluminiumsstativ. Han rådgiver bl.a. om betydningen af moderne CAD-tegninger i 3D-format og om fordelen ved snittegninger i stedet for skitsetegninger.

Læs Niclas' tips

Ergonomiske arbejdsstationer i produktionsmiljøet

_77A4900

Nutidens fleksible designmuligheder, herunder løsninger med aluminiumsprofiler, giver mulighed for ergonomiske løsninger, selv i produktions- og lagermiljøer. Den afgørende faktor er at skabe et fleksibelt arbejdsmiljø, som kan tilpasses den enkeltes behov.

Læs mere om ergonomiske industriarbejdspladser

Afskærmninger og beskyttelsesvægge

AdobeStock_395778149

En af de store fordele ved aluminiumsafskærmninger er, ud over at de er naturligt rust- og vedligeholdelsesfrie, at de er fleksible og nemme at installere og supplere. De kan leveres i sektioner og samles og tilpasses på stedet i fabrikken. De paneler, der monteres i rammen, fås i forskellige materialer og kan også bruges som støjbeskyttelse, hvis der monteres lydabsorberende paneler i rammene.

Læs mere om beskyttelsesvægge

Beskyttelse af både mennesker og maskiner

Maskinskydd

En maskinafskærmning, som består af aluminiumsprofiler og forskellige typer paneler, beskytter effektivt både personale og miljø. Nogle gange kan det modsatte være tilfældet, og man har i stedet brug for at beskytte maskinen mod forurening udefra, og her spiller maskinafskærmninger en vigtig rolle.

Vi fortæller dig mere om maskinafskærmninger

Synkron drift af båndtransportører

bandtransportörer

Hvordan kan man samkøre båndtransportører synkront? Der er mange svar på dette. Det vigtigste er at starte med en ordentlig behovsanalyse. Her giver vi et eksempel på, hvordan man forbinder to båndtransportører med hinanden ved hjælp af en synkroniseringsaksel. Vi ser også nærmere på en løsning til synkronisering af fire transportbånd.

Læs om parallelkørsel af flere båndtransportører

Aluminiumsstativ kontra stålstativ

Lagersystem_2

Aluminium har en lav massefylde og er naturligt rustfrit, mens stål er et relativt billigt materiale. Dette gælder som regel ikke for rustfrit stål, som sædvanligvis er dyrere end aluminium. Set fra konstruktørens synspunkt er fleksibiliteten i aluminiumssystemet at foretrække.

Læs konstruktørens kommentarer om aluminiums-/stålstativer

Rollco udvikler aluminiumsstativ til centrallager i et rent og støvtæt miljø

Avskärmning aluminiumprofiler

Vores danske salgsrepræsentant Frederik fortæller os her om et kundeprojekt, hvor der var et stort behov for et rent og støvfrit miljø. Afskærmninger fremstillet af aluminiumsprofiler blev brugt til effektivt at lukke af for forskellige dele af et lager. Levering som et byggesæt gjorde det nemmere og reducerede omkostningerne til transport.

Læs mere og se de spændende billeder fra projektet

Bestil vores C-skinneprøvesæt

c-rail_kit-1

Bestil vores demosæt med C-skinne og en vogn med monterede ruller for at få en bedre fornemmelse af, hvad C-skinnen er for et produkt. C-skinnen er et relativt enkelt produkt, som kan løse avancerede problemer og som samtidig er en omkostningseffektiv løsning. Den fås desuden i både rustfri og zinkbelagt udgave, hvilket gør den velegnet også til nogle barske miljøer.

Bestil prøvesættet